Login
Register

Home

Actueel

Radio

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

De film Verschrikkelijke Ikke 3 gaat vanaf 22 juni landelijk in première en ook in Filmhuis Wassenaar. Om dit te vieren wordt er een speurtocht uitgezet in de bibliotheek. Kinderen zoeken afbeeldingen uit de film en leveren de oplossing in bij de balie voor 18 juni. Er worden drie vrijkaarten verloot onder de goede inzendingen.

Filmhuis Wassenaar is volop in beweging. Binnenkort worden door middel van live streaming opera’s en concerten van over de hele wereld  vertoond. Nieuw is ook Exhibition on Screen. Dit is een manier om speciale tentoonstellingen dichter bij het publiek te brengen. Niet iedereen is immers in de gelegenheid om wereldwijd exposities te bezoeken.

Alweer acht jaar is Filmhuis Wassenaar een begrip in het dorp en haar directe omgeving. Iedere week worden er weer mooie films vertoond voor jong en oud. Met onmisbare hulp van de vele vrijwilligers is de bibliotheek trots om steeds weer (nieuwe) filmactiviteiten te kunnen neerzetten, naast de jaarlijkse successen zoals de Ladies Nights en de meer dan complete 2e Paasdag met de vertoning van de IDFA documentaires.

Om het Filmhuis te blijven vernieuwen kan de bibliotheek alle mogelijke steun gebruiken. U kunt bijvoorbeeld Filmvriend worden voor € 25,-- per jaar. Dit levert u veel voordeel op. U krijgt het filmprogramma eerder toegestuurd zodat u snel kunt reserveren en eenmaal per jaar wordt u uitgenodigd voor een speciale filmvrienden avond. Ook bestaat de mogelijkheid om een stoel te adopteren. Omdat het Filmhuis een  ANBI status heeft, kan deze donatie voor u een belastingtechnisch voordeel opleveren. Meer informatie hierover vindt u op de site en uiteraard in de bibliotheek.