Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Vandaag op Midvliet TV
Vandaag op Midvliet tv

Sculpturen van Ankie van Rongen
In het weekend van 11 en 12 augustus 2018 exposeerde Ankie van Rongen-Olsthoorn een selectie van haar bronzen beelden en keramiek in de tuin van Hoeve Aurora, Wilsveen 33 Leidschendam.
Ook Midvliet TV nam een kijkje in de “rijk versierde beeldentuin”.

't Veluws zandsculpturen festijn.
Jaarlijk vinden er in Garderen 't Veluws Zandsculpturenfestijn plaats met ieder jaar een ander thema. Deze foto-video impressie laat zien hoe knap en gelijkend de sculpturen zijn gemaakt. Mogelijk en een tip om er ook eens te gaan kijken.

Trekkertrek in Wilsveen.
Op zondag 12 augustus 2018 werd in Wilsveen een Trekkertrek georganiseerd. Tientalle trekkereigenaren maakten van de gelegenheid gebruik om de prestaties van hun mechanische werkpaarden te meten in wedstrijdverband en dat ging er vooral erg serieus aan toe.

Voorburg Sculptuur Beelden Route.
Op 21 juni 2018 werd in Museum Swaensteyn in de Herenstraat in Voorburg de beelden route "Voorburg Sculptuur” gepresenteerd. de route kwam tot stand in samenwerking met Huygens' Hofwijck, Museum Swaensteyn, Stichting "Mooi Voorburg" en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Saturday Cruise Brothers.
Een paar maal per jaar de ontmoeting met de eigenaren van grote Amerikaanse auto's. Het evenement wordt ondersteund door de Leidschendams_Voorburgse band GreenHouse

Huize Swaensteyn in Voorburg
Huize Swaensteyn, in de Herenstraat in Voorburg, is het augustus-item van de serie "Erfgoed van de maand”.
Tegenwoordig is dit gebouw vooral bekend vanwege de raadszaal en de trouwzaal en in dit filmpje kijken vooral terug naar de rijke geschiedenis van Huize Swaensteyn.

muziek  clip: Maan perfect world en Mike Perry the ocean.

Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Bob van Huet.
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud)
22:00 Weekeind muziek

KijkTV op maandagavond
21:00 


Midvliet tv zendt dagelijks uit op dit kanaal om: 01, 03, 05, 07, 09, 14, 17, 19, en 22 uur.