×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Interesse in nieuws en media? Dan heeft Omroep Midvliet de aller-leukste uitdaging voor je als nieuwsredacteur. Samen met de andere leden van de nieuwsredactie zorg je voor de nieuwsvoorziening in onze mooie gemeente Leidschendam-Voorburg.

De website, Kabelkrant, maar ook social media, TV en radio zijn de media die deze publieke lokale omroep gebruikt om allerlei nieuwtjes bij de inwoners te krijgen. (Nog) geen ervaring? Geen punt: je krijgt bij ons een gedegen opleiding. Midvliet is namelijk met Omroep West een samenwerking aangegaan om onze vrijwilligers nog beter de weg te leren kennen in de mediawereld.

Functieomschrijving
Concreet heb je de volgende taken:
• Je kijkt welk nieuws er naar de mailbox is verstuurd en zorgt ervoor dat dit nieuws aantrekkelijk op de verschillende media getoond wordt.
• Je gaat samen met andere redactieleden op zoek naar nieuws in Leidschendam-Voorburg. Samen met de afdelingen Online, TV, Social Media, Kabelkrant en radio zorg je ervoor dat dit nieuws bij onze inwoners thuis komt.

Werktijden
Is de Nederlandse taal geen probleem voor je en is nieuwsgierigheid een van je grootste passies? Dan hebben wij een heel leuke uitdaging voor je. Werkzaamheden kunnen in de studio, maar ook thuis verricht worden. Werkdagen/-tijden zijn in overleg. We vragen je wel om minimaal een dagdeel per week beschikbaar te zijn.

Interesse? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.