rosalinDe 7-jarige Rosalin uit Wassenaar heeft een zeldzame hersenafwijking. Haar ouders zijn dringend op zoek naar een rolstoelbus om haar te kunnen vervoeren en vragen hulp.
Rosalin is de enige op de wereld is met deze afwijking. Haar ontwikkeling is van een kind van 6 maanden, wat de zorg voor haar erg intensief maakt. Ze krijgt een rolstoel wat een praktische uitdaging brengt. Om haar te kunnen vervoeren hebben haar ouders Willem en Alinda Tukker een rolstoelbus nodig, maar deze kunnen zij zelf niet financieren.

Vele artsen zijn betrokken voor haar medische zorg en ook gaat zij naar een medisch kinderdagverblijf waar zij speciale begeleiding en therapie krijgt. Op deze manier proberen haar ouders Rosalin's kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te krijgen.

Onlangs is er een rolstoel speciaal voor haar op maat gemaakt. Naast de emotionele impact die een rolstoel op het gezin heeft, brengt dit ook een praktisch uitdaging met zich mee. Om haar te kunnen vervoeren is daarom een rolstoelbus nodig. De investering voor een rolstoelbus is groot en kunnen de ouders zelf niet opbrengen.

Kunt u iets betekenen voor Rosalin en haar ouders? Kijk op de speciale donatiepagina voor een rolstoelbus.

Foto: Familie Tukker
rosalin