Wassenaar KlimaatprogrammaHeb jij jouw waardebon al verzilverd?

Iedere huiseigenaar in Wassenaar heeft in de brievenbus een voucher ontvangen waarmee je voor maximaal € 70,- aan kleine energiebesparende producten aan kunt schaffen bij bouwmarkten of webwinkels. Deze producten worden vergoed én leveren je direct een besparing op de energierekening op. Kijk voor meer informatie over de voucher op https://www.duurzaambouwloket.nl/subsidie.../228

Via de post of e-mail heb je van jouw gemeente een brief met een persoonlijke waardebon ontvangen. Hiermee kun je minimaal € 35,- tot maximaal € 70,- van de aanschafkosten voor energiebesparende producten terugvragen.

Producten die zijn aangeschaft tussen 9 juni 2020 en 31 maart 2021 komen in aanmerking voor de waardebon. Als het budget op is vervalt deze actie, wacht dus niet te lang met aanschaffen. 

Verlaag gratis je energierekening
Je kunt bij alle winkels terecht zolang zij de energiebesparende producten verkopen. Je kunt de waardebon uitgeven met een besteding vanaf minimaal € 35,- tot maximaal € 70,- aan energiebesparende producten.
Schaf de producten aan in één bouwmarkt. Direct online bestellen is ook mogelijk.
Ga naar waardebon indienen en dien digitaal één aankoopbewijs en jouw persoonlijke code in. Na controle ontvang je de korting op jouw bankrekening. 
Berg de kassabon goed op want Winst uit je woning of de gemeente kan nog tot 1 jaar later om de bon vragen ter controle.

Wassenaar Klimaatprogramma