Herfstvakantie voorstellingenMet een regenachtige herfstvakantie in zicht, heeft Team Warenar een goede tip voor Wassenaarders: zet uw theatrale masker op en kom naar het theater.

Vrijdag 16 oktober staat om 20:00 uur 'Niet Schieten' met '25 Jaar Lust & Leed' op het podium. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Kiki Schippers komt met “Meer” naar Wassenaar op zaterdag 24 oktober om 20:15 uur. Zij leeft elke dag alsof het haar laatste is. Maar nu is het even tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Ze maakt de rekening op met scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Kiki is regelmatig te gast bij De Vooravond (NPO1) alwaar zij in no-time een lied maakt na een persconferentie bijvoorbeeld. Voor het eerst in Wassenaar. Laatste kaarten nog online.

“Schaap wil vliegen… “ Net als Vogel. Maar hoe moet hij dat doen? Misschien kunnen de kinderen hem helpen?! Deze interactieve kindervoorstelling wordt zeer beeldend verteld door verhalenverteller Curt Fortin, bekend van TV en kinderboeken. Zondag 25 oktober om 14:00 uur staat “Vogel & Schaap” in Theater Warenar als afsluiter van de herfstvakantie.

Het wordt aanbevolen een mond-neus masker te dragen bij het rondlopen in het pand. Bent u uw masker op de dag van de voorstelling vergeten? Dan kunt u er in het theater een verkrijgen.
Meer informatie over de preventie en maatregelen om corona-verspreiding te voorkomen, leest u op de website van Theater Warenar – www.warenar.nl

Herfstvakantie voorstellingen