Stompwijkse kunstenaars exposeren dit jaar komend weekend in het kader van de open Leidschendams atelierroute op Buitenplaats Molenwei in Stompwijk. Er valt een grote diversiteit aan kunstwerken te bezichtigen en het is zeker de moeite waard om te komen kijken.

Omdat het op zaterdag tevens Open Monumentendag is staat Stichting Oud Stompwijk in de Barn bij het Panorama Plattelandschilderij, dat op deze zaterdag gratis te bezichtigen is.

Kunstenaars
De volgende kunstenaars doen mee en zij staan verspreid over het terrein:

Jan van der Sman met pentekeningen in de Hooiberg, Karin Bervoets met schilderijen en beeldhouwwerk en Karin Nolmans met schrap art-beestjes, zoals zij ze zelf noemt, in de werkplaats.

Onder de luifel Elly de Waal met o.a. een gepimpte stoel van haar burenproject en haar vele andere ideeën voor leuke workshops. Onder diezelfde luifel de woensdagmiddagclub Mieke Hogervorst, Bep van der Voort en Rini van Steekelenburg met schilderijen. Debbie van Oostroom met foto’s van haar rondje dijk in het zomerhuis; de barkwasten Joke Juffermans, Wil Schrader en Ria Luiten staan in de hoeve met schilderijen.

Mijnheer van Santen komt met eigen gemaakte miniaturen van koetsen, waaronder zelfs de gouden koets. Waar hij gaat staan is nu nog niet helemaal zeker, in de silo of in de grote schuur. Hij is niet te missen in ieder geval.

Data
Volop actie dus op 11 en 12 september. Dus kun je niet naar het Zomercarnaval van de Gaanders, kom gezellig naar de Buitenplaats op Stompwijkseweg 27.

Foto: Ouderenmiddag rond Panorama, Petra Oliehoek


Kunstenaars Molenwei

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream