Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
Op zondag 29 maart om 13:05 uur is Anneke Verstege telefonsch te gast bij Midvliet om haar debuutsingle ‘Zo wil ik leven’ te laten horen.
Anneke Verstege uit Kampen weet hoe ze mensen op de dansvloer krijgt. Of het nu gaat om country, rock & roll, housemuziek of Nederlandstalig. Deze zangeres weet een ieder te laten dansen en genieten. Ook op haar nummer ‘Zo wil ik leven’ (haar debuut) zullen mensen de vloer op gaan. Met prachtig gitaarwerk is dit een geweldige single geworden.

Dat dit haar debuutsingle is, klinkt misschien vreemd omdat zij al vele jaren actief is in de muziek. Ze heeft wel nummers uitgebracht maar altijd voor haar zelf gehouden, of alleen tijdens optredens gezongen maar niet op cd gezet of een videoclip gemaakt.

“Ik ben eigenlijk al jaren aan het optreden door het gehele land, maar nooit zo met eigen liedjes bezig geweest. Doordat iemand mij overhaalde om eens een studio in te gaan en deze Martin Sterken goed kende ben ik in contact gekomen met hem.

Ik heb aangegeven dat ik een nummer wil met lekker veel gitaar. Maar ook een nummer waar waarheid in zit, en zo heeft Martin Sterken het nummer ‘Zo wil ik leven’ gemaakt. Een liedje wat precies bij mij past. Ze zeggen vaak dat ik een Dana Winner sound heb, wat voor mij een compliment is en sommige horen dat ook in ‘Zo wil ik leven’ terug”, aldus Anneke Verstege.
In het verleden heeft Anneke Verstege in meerdere bands gezeten en solo opgetreden. In het jaar 2000 heeft ze meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman met een meidengroep als LUV. Een leuke ervaring, vond ze. Maar toch heeft ze besloten om solo verder te gaan. Ze zingt nog wel steeds in een hobbybandje de “Bang for the buck band”, maar daarnaast treedt ze veel op bij feesten en partijen als solo artiest, waar toch haar hart ligt.

Op zondag 29 maart om 13:05 uur kun je in Kakafonie bij Midvliet FM nader kennismaken met Anneke Verstege en natuurlijk hoor je haar muziek.
 
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures