Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
Midvliet, de publieke omroep voor Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar, brengt vanaf maandag 23 maart (van 17:00 tot 18:00 uur) in Midvliet Actueel op doordeweekse dagen een uur extra nieuws op Midvliet FM.

In het radioprogramma, dat gepresenteerd wordt door onder anderen René Marquard, Hans Biard en Peter van der Aar wordt onder meer het nieuws betreffende het coronavirus gebracht. Cijfers, interviews met deskundigen en bestuurders, ondernemers en inwoners van de vier kernen komen alle aan bod. Ook is er aandacht voor de grote inzet van vrijwilligers en mensen in vitale beroepen.

Nieuws over het coronavirus en andere onderwerpen is ook te volgen op Midvliet televisie en online op www.midvliet.nl. Bovendien is al het nieuws ook te volgen op onze Facebookpagina: www.facebook.com/midvliet. 

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties, of heeft u een initiatief dat u wil melden aan ons? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De interviews zijn terug  te luisteren via de podcast op de Facebookpagina.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures