Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
Op zondag 29 maart om 12:30 uur is Mark Doldersum telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. De laatstverschenen single van Mark Doldersum heet ‘Er is zeker geen haast meer’.
Na een aantal jaren overal in de muzikale keuken te hebben gestaan, weet Mark nu waar zijn muzikale toekomst ligt.

De nieuwe single ‘Er is geen haast meer ‘ is een voorbode op zijn album dat dit jaar gaat uitkomen. Nadat hij vorige zomer met de single ‘Laat ons dansen gaan’ kwam, wist Mark Doldersum al wel dat hij met een prachtig rustig nummer wilde komen.

Met het nummer ‘Er is geen haast meer’ wil hij de veelzijdigheid van zijn stem laten horen en mensen alvast nieuwsgierig maken naar dat album wat komen gaat.

“De samenwerking die ik met Frank te Hennepe uit Apeldoorn heb, is onbeschrijfelijk. Wij werken al een lange tijd samen en werken samen aan mijn toekomst. Hij weet mijn muzikale voorliefde en komt ook met ideeën aan”, aldus een trotse Mark Doldersum. ‘Er is geen haast meer’ is alweer de zevende single van deze zingende ondernemer uit Assen en zal zeker ook op zijn album komen, want er wordt achter de schermen hard aan dit album gewerkt.
Op zondag 29 maart om 12:30 uur kun je in Kakafonie bij Midvliet FM nader kennismaken met Mark Doldersum en natuurlijk hoor je zijn muziek.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures