Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
Ook het programma Click Track kan in de huidige situatie helaas geen gasten ontvangen in de studio. Daarom kun je de komende weken luisteren naar herhalingen.  Op de woensdagen 1 en 8 april kun je luisteren naar de uitzending van woensdag 13 november 2019. Toen waren Jip de Winter & Babette Mollers te gast in Click Track.

Click Track zoekt niet alleen naar antwoorden op vele muziek-gerelateerde vragen, maar maakt in iedere uitzending ook veel ruimte voor talent. 
Luister naar de uitzending waarin 'Madame Cannibale' te gast was. Een nieuw talentvol zang- en gitaarduo bestaande uit gitarist Jip de Winter en zangeres Babette Mollers. Twee muzikanten die spontaan een duo zijn gaan vormen en een unieke combinatie blijken te zijn. Jip en Babette vertellen hoe dit tot stand is gekomen en spelen live hun repertoire.

'Click Track' is een programma van Ron van der Tuijn en Marian Pijnaker en om de week te beluisteren op woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur via Midvliet FM. De week erna wordt het programma herhaald. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is dé informatiebron voor elke muzikant.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures