Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
Op zondag 9 augustus om 12:30 uur de Cupidots telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. De Cupidots worden gevormd door twee vrolijke, spontane meiden die er in gespecialiseerd zijn een heerlijk feest neer te zetten. Hun eerste officiële single ‘Een klap op mijn kontje’ verscheen eind 2019. Deze heerlijke, ondeugende meezinger deed het begin dit jaar goed met de carnaval.

Nu is ‘Pak me’ verschenen in een 2020 versie. Wederom een heerlijk feestelijk nummer. Er bestaat een eerdere opname van dit lied, maar nu is er definitief een goede feestversie van gemaakt.

Deze feestsingle werd opgenomen door Dylan van der Feen in The Office Studio.
Claudia en Leanda zijn twee échte zusjes en afkomstig uit Brabant. Ze zijn geboren in Nieuwendijk. Als zangeres deden zij veel ervaring op bij diverse projecten, van jazz tot klassiek. Deze dames kunnen niet alleen goed entertainen, ze kunnen ook nog eens goed zingen.
Sinds kort gaan zij als duo door het leven en zijn De Cupidots een feit. Nederland is een geweldige, vrouwelijke, vrolijke, frisse feest-act rijker.

Op zondag 9 augustus om 12:30 uur kun je nader kennismaken met de Cupidots als ze telefonisch te gast zijn in Kakafonie.

Cupidots Pak me hoes
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures