Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij
Op zondag 9 augustus komen Guy Gorman en Ed Millstream naar de studio van Midvliet.  Toen de liefde van zijn leven de Amerikaan Guy G. Gorman naar Nederland bracht, nam hij zijn liefde voor die all-time klassieke Amerikaanse liedjes uit de jaren vijftig mee. Hij werkt samen met percussionist Ed Millstream om nummers te spelen van onder meer Buddy Holly en Johnny Cash. En natuurlijk spelen ze ook hun eigen originelen.

Ed Millstream heet in het dagelijks leven Ed Molenbeek en komt uit Voorburg. Hij speelde onder meer met de groep Schering en Inslag.
Guy en Ed speelden op geweldige locaties zoals The RockArt Museum in Hoek van Holland, het Oldtimerfestival in Alphen aan den Rijn, Radio Live Oranje in Den Haag en het Louwman Oldtimermuseum in Den Haag.
Ze kijken ernaar uit om hun passie te delen in een gesprek met Peter van der Aar tijdens zijn show op 9 augustus, aldus de heren.

Ed Millstream en Guy Gorman
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures