Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Restaurant Zarautz mocht afgelopen maandag de Noordzeevis uit Scheveningen-award in handen nemen van burgemeester Pauline Krikke. De prijs is voor de Scheveningse horeca-gelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen.
Nieuwe prijs
De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten. Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie prijzen uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.

Lokale vis stimuleren
De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen- award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Naast deze prijs werd er nog eentje uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Noordzeevis Award Krikke 1