Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Verschillende organisaties hebben de handen ineen geslagen om hun Haagse vechtsport-visie te realiseren, namelijk het onder één dak bij elkaar brengen van diverse vechtsport discipline's. Dit heeft geresulteerd in het "Martial Arts Center", oftewel het MAC. Het MAC is te vinden in het GIA Exhibition and Trade Center aan De Werf 11 (eigen ingang linkerzijde) in Den Haag.

De Nederlandse Wing Chun Federatie, Kickboksen Voor Vrouwen, Kickboksen Voor Kinderen, Boksen Voor 50-plussers, Cross Training by JVDM, Bokszaktraining, Muay Thai en MMA zijn enkele organisaties en stijlen die in het MAC te vinden zijn en hun lessen aanbieden.

Het MAC heeft een oppervlakte van meer dan 1000 m2 en maar liefst drie trainingsruimten, waaronder een speciaal ingerichte "dummy kamer" wat voor de fans van Ip Man en het Wing Chun Kung Fu natuurlijk als muziek in de oren klinkt. In beide andere zalen zijn de vloeren voorzien van speciale, rubberen matten met een bijzonder hout print, dat zorgt voor een heel rustgevende uitstraling. Bokszakken, trapkussens, kettle bells, battle ropes, gewichten, houten dummies, het is allemaal te vinden in het MAC.

Er zijn aparte kleedkamers, douches en toiletten beschikbaar voor mannen en vrouwen.

In het Martial Arts Center is er de mogelijkheid om zes dagen per week trainen, van ochtendlessen tot avondlessen. De volgende lessen zijn nu al bij te wonen:

- MMA (Mixed Martial Arts)
- Wing Chun
- Wing Chun voor kinderen
- Cross Training
- Boksen voor 50 plussers
- Muay Thai
- Kickboksen voor vrouwen
- Kickboksen voor kinderen
- Familie training kickboksen
- Bokszak training

Voor elke training is een gratis proefles te volgen om het zelf te ervaren. Aanmelden via de website: www.martial-arts-center.nl