Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Dit jaar zal op 19 en 20 juli de 28ste editie van het Westerpop¬festival in Delft plaatsvinden. Het festival is vorig jaar, door ruim 15.000 bezoekers bezocht. De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2019, de regionale popprijs voor aanstormend talent, sluit 1 maart.

Acts en bands uit de regio midden-Delfland en Delft e.o, kunnen tot dan inschrijven. Door het inschrijven middels het digitale inschrijfformulier op de website van het festival, is een deelname, een investering van vijf minuten.
De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2019, is nu geopend! Acts en bands uit de regio midden-Delfland en Delft e.o. kunnen weer inschrijven voor de regionale popprijs.

De inschrijvende bands en acts maken dan kans op de voorronden die op 23 maart, 6 april en 20 april zullen plaatsvinden in Muziekcafé STECK, in Delft.
De finale van de Peter Tetteroo Bokaal 2019, zal plaatsvinden op de eerste dag van het Westerpopfestival op vrijdag 19 juli 2019, met in totaal drie finalisten.
Delftse en regionale Bands/DJ's/singer-songwriters in alle populaire muziekstijlen, die het grootste gedeelte van hun repertoire eigen werk spelen, kunnen zich inschrijven
Bands of muzikanten uit de regio (postcode 2611 t/m 2680) ook die al eerder hebben meegedaan, kunnen inschrijven. De inschrijving voor de voorronden en deze regionale popavond loopt tot 1 maart 2019. Inschrijvingen op of na 1 maart worden niet meer behandeld!! Bands en acts krijgen voor 7 maart bericht, middels e-mail! Inschrijven kan via: www.westerpop.nl.