Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Naast bekende artiesten krijgen jaarlijks ook diverses startende muzikanten de kans om op het podium te staan tijdens het Bevrijdingsfestival Zoetermeer. Dit jaar zullen de bands Rascal en Ava Nova en de Zoetermeerse DJ-Jero optreden tijdens het middagprogramma van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer.

De band PlusSupportAct zorgt voor de muzikale ondersteuning tijdens het avondprogramma tussen de geprogrammeerde artiesten. PlusSupportAct vergaarde bekendheid als de band van Najib Amhali en neemt tijdens de stagewissels het publiek mee op een muzikale ontdekkingsreis vol humor!

PlusSupportAct is geen onbekende van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer. In 2017 stonden zij met Najib Amhali op het podium en bij eerdere edities verzorgde zij ook het muzikale programma vanaf het front of house podium midden op de Markt. Dit zullen zij ook dit jaar doen op diverse tijdstippen tijdens het avondprogramma. Van rock tot dance, van latin tot disco, deze band maakt er tussen de optredens door een swingend feest van.Ava Nova is een Zoetermeerse band met een Haags randje, 2 van de 3 bandleden komen uit Zoetermeer.

Ava Nova timmert hard aan de weg en onlangs brachten zij hun eerste EP uit, die te beluisteren is via streamingsdiensten als Spotify en Deezer. Zij maken melancholische toegankelijke popmuziek en zijn daarmee een onderscheidende band. Ava Nova treedt op van 14.30 tot 15.00 uur.

De band Rascal vindt zijn kern in de pop- en rockmuziek. Ze spelen een repertoire van covers en eigen geschreven muziek en laten zich inspireren door bands al Kings of Leon, Pearl Jam en Foo Fighters. Rascal speelde op diverse festivals en binnen Zoetermeer is het ook geen onbekende benad. Zij traden eerder in o.a. JJ Music House. Speeltijden op het Bevrijdingsfestival: 16.30 tot 17.15 uur.

De Zoetermeerse DJ-Jero is graag geziene gast op feesten en partijen en met zijn brede muzikale invulling zorgt hij van 13.30 tot 14.00 uur voor een tropisch feest.

Bevrijdingsfestival Zoetermeer beleeft dit jaar zijn 20e editie en trekt jaarlijks bezoekers uit de hele regio. De start van het festival vindt plaats op zondag 5 mei om 12.00 uur op de Markt. Er zal 12 uur lang de vrijheid worden gevierd met een uitgebreid, gevarieerd programma. De toegang is gratis.