Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Voor de komende editie van de Peter Tetteroo Bokaal (Delftse popprijs ter stimulering van talent), heeft de commissie van de Peter Tetteroo Bokaal namens de organisatie van Westerpop in, 52 inzendingen uit de regio van Delft en omstreken, mogen beoordelen.

Inmiddels zijn de volgende negen bands geselecteerd voor de voorronden van deze prestigieuze Delftse popprijs: The Arthurs, R-Vii, Y-Mara, Dad’s Amaryllo, Stumblin’ Home,  Karvel, Sonorous, Code B en Tom Vrolijk & The Lucky Spares

De voorronden zullen plaatsvinden op de zaterdagen 23 maart, 6 april en 20 april. De locatie is muziekcafé STECK in de binnenstad van Delft. De toegang is gratis. De Peter Tetteroo Bokaal is een onderdeel van Delfts bekendste popfestival, Westerpop.

Het programma van de 28e editie van Westerpop dat dit jaar plaats gaat vinden op 19 en 20 juli, zal op de avond van de laatste voorronde op zaterdagavond 20 april, bekend worden gemaakt!

Op zaterdag 23 maart zullen er concerten worden gegeven door: the Arthurs (Indie-Rock), R-Vii (Hip Hop) en Y- Mara (Reggae)
De volgorde van spelen, moet nog worden bepaald, doormiddel van loting.

Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld tijdens de concerten, mee te stemmen. De winnaar van de avond, krijgt een podiumplek op de eerste dag van Westerpop in 2019 op vrijdag 19 juli!

Datum: zaterdag 23 maart.
Aanvang 20:30 uur.
Locatie: STECK,
Kromstraat 25 in Delft.
Toegang:  gratis.