Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Als onderdeel van de campagne 'Bob in de Sportkantine' kunnen de leden van alle sportverenigingen in Haaglanden, Midden-Holland en Holland Rijnland weer deelnemen aan de Bobquiz. De quiz bevat dit jaar niet alleen vragen over alcohol in het verkeer, maar ook vragen over fietsveiligheid. Want of het nu gaat om de wandelende, fietsende of rijdende leden: iedere vereniging ziet graag dat alle leden weer veilig thuiskomen na het sporten.

De Bobquiz is tussen 15 april en 1 mei online te spelen op www.hoegoedkenjijbob.nl. De punten worden per vereniging bij elkaar opgesteld en de vereniging met de meeste punten wint een BOB-fiets! Deze stevige, goede en gele BOB-fiets zorgt dat de leden van de vereniging altijd op een hippe en veilige manier naar huis kunnen komen. Daarnaast ontvangt iedereen die de Bobquiz maakt een gratis BOB-luchtbed (zolang de voorraad strekt). Dit is dé zomergadget waarmee je iedereen jaloers maakt!

De Bobquiz is een onderdeel van de campagne Bob in de Sportkantine. Elke sportvereniging kan haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door zich aan te melden voor de gratis onderdelen van de campagne op www.rovzh.nl/bobsport.