Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen heeft de top 3 van winnende gebouwen in de Miniland verkiezing bekendgemaakt. Het ADO Cars Jeans Stadion gaat er met de winst vandoor, gevolgd door De Pier op de tweede plaats en het Kurhaus Hotel op de derde plaats.

Naar verwachting zijn de ‘Meester Model Bouwers’ 350 uur bezig met het design en bouwen van het ADO Cars Jeans Stadion, bestaat deze uit 30.000 steentjes en komen er maar liefst 400 minifigures (publiek en spelers) bij het gebouw. Ook krijgen de spelers, net zoals in het echt, geel met groene tenues aan. Miniland is met de iconische gebouwen één van de hoogtepunten van de overdekte binnenattractie, welke open zal gaan in het voorjaar van 2020.

"Er is 2.315 keer gestemd op favoriete gebouwen. Dit is een wereldwijd record in de Miniland verkiezing van alle LDC’s over de wereld. Dankzij de grote betrokkenheid vanuit de stemmers, hebben wij besloten om de komende maanden nog meer gebouwen te bouwen en uit te lichten. Houd hiervoor onze socialmediakanalen in de gaten”, aldus Boet Hensen (Cluster General Manager). Voor meer informatie: www.legolanddiscoverycentre.nl/scheveningen

Legoland winnaar ADO Cars Jeans Stadion
1e plaats Miniland verkiezing ADO Cars Jeans Stadion ©Ronald Speijer

Legoland 2 plaats De Pier
2e plaats De Pier ©Ronald Speijer

Legoland 3 plaats het Kurhaus Hotel
3e plaats voor het Kurhaus Hotel ©Ronald Speijer