Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Kuiphuis start per 1 juli met zijn nieuwe functie bij de Haagse organisatie Popradar. Hij volgt Voorburger Bert Winter als directeur op, die de functie twee jaar als interim heeft uitgevoerd. Popradar creëert kansen voor Haagse acts en muzikanten, organiseert de Haagse Popweek en faciliteert muzikanten en andere creatievelingen in haar pand aan de Burgemeester Hovylaan.

Rob Kuiphuis is 54 jaar en woont met zijn gezin in Overveen. Hij komt uit de culturele sector, waar hij onder andere zakelijk leiding aan theatergezelschappen geeft. Ook is Rob in het verleden directeur van Podium Duycker en Artquake in Hoofddorp geweest.

Rob Kuiphuis over zijn nieuwe functie bij Popradar Den Haag: "Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. In werk en privé is het de muziek die me raakt, ontroert en blij maakt. Wekelijks concerten en festivals bezoeken is voor mij noodzaak. Ik hou van echte muziek, die uit het hart komt. Daarom ben ik ontzettend blij met deze functie bij Popradar. Daar wordt echte muziek gemaakt en daar werken mensen die dezelfde passie voor muziek hebben. Ik heb ontzettend veel zin om daar leiding aan te geven."

RobKuiphuis popradar
Rob Kuiphuis