Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vacatures

Nieuws uit de Regio
De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Regio Den Haag stelt dit jaar € 80.000,- beschikbaar. De leden van Rabobank Regio Den Haag kunnen vanaf 27 september stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Voetbalvereniging BSC ’68, Scouting Hubertus-Brandaan en Voetbalvereniging SEV doen samen mee.

'Clubs willen toegankelijk zijn voor iedereen’, zegt Marco van Stappershoef, penningmeester van scouting Hubertus-Brandaan. ‘Daarom is de contributie vaak niet zo hoog. Bij zaken als het renoveren van het clubhuis, bijzonder materiaal aanschaffen, of in ons geval een nieuwe motor voor de sleper, is alle financiële hulp welkom.’ Beide voetbalverenigingen zijn ook druk in de weer om zo veel mogelijk leden van de Rabobank voor zich te winnen.

BSC ’68 wil een fantastisch jeugdkamp neerzetten voor hun leden en bij SEV zijn de toiletten aan een opknapbeurt toe. ‘Als sportclub hebben we de gezondheid van onze leden hoog in het vaandel. Daar draagt schoon en goed werkend sanitair natuurlijk veel aan bij’, aldus voorzitter Rob de Ruijter. Volgens Wim Boevé, secretaris van de sponsorcommissie bij BSC’68, is een financiële aanvulling op het jeugdkampbudget uiteraard van harte welkom.Leden van de Rabobank kunnen vanaf 27 september 2019 stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Zij krijgen daarover bericht. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting. Uw stem betekent veel voor de deelnemende verenigingen. Stem dus wanneer u lid bent van de Rabobank, ook als u met geen van de deelnemers een band heeft: https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/deelnemers.

Op de websites van de verenigingen staat meer informatie: www.bsc68.nl, www.hubertus-brandaan.nl en www.sev.nl.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures