Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vacatures

Nieuws uit de Regio
WZH Vliethof in Voorburg is gereed voor gebruik. Het nieuwe woonzorgcentrum biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in een huiselijke en stijlvolle omgeving. UTS Van der Geest verzorgde de verhuizing en voorzag alle woonkeukens en huiskamers van nieuwe inventaris.

‘Zo bieden we een complete service bij zorgverhuizingen’, aldus Richard van der Geest. ‘Alle leveranciers van nieuwe inventaris hebben de spullen bij onze opslag aangeleverd. Wij hebben alles uitgepakt, gesorteerd, schoongemaakt en ingeruimd. Een intensieve, maar leuke klus, die naar volle tevredenheid van WoonZorgcentra Haaglanden is uitgevoerd. Volgende week nemen de bewoners hun intrek in het nieuwe, prachtige WZH Vliethof en is het een bewoond gebouw.’

Een team van WoonZorgcentra Haaglanden begeleidt de verhuizing van de bewoners vanuit WZH Rustoord in Leidschenveen naar de nieuwbouwlocatie aan de Vliet.

Uitkijken over het water
WZH Vliethof biedt een thuis aan circa 90 ouderen met dementie. Het woonzorgencentrum ligt aan de Raadhuisstraat 2 in Voorburg. Prachtig aan de Vliet en vlakbij winkels en restaurants in het karakteristieke oude centrum van Voorburg. De bewoners kunnen vanuit de tuin en het Grand Café lekker uitkijken over het water. De feestelijke opening van WZH Vliethof staat gepland voor november.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures