Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
Maarten Bakker is de winnaar van de Rijswijk Talent Award 2019. De dertienjarige Brel-vertolker won zaterdag 5 oktober uit dertien finalisten op het podium van de Rijswijkse Schouwburg.

Lastige opgave

De jury stond voor een lastige opgave. Er was een grote diversiteit aan acts en het niveau van de kandidaten was hoog. Niet alleen de jury was lovend, ook het publiek ging uit zijn dak. Maarten zong het nummer ‘Laat me niet alleen’ van Jacques Brel op fenomenale wijze en begeleidde zichzelf op de piano. De jury was enorm onder de indruk van zijn grote muzikaliteit. Zijn stemgeluid en pianospel werd enorm geprezen en resulteerde in kippenvel en tranen. Op het podium stond een 13-jarige muzikant met een oude ziel.

Naast de prestigieuze award, ontvangt Maarten een geldprijs van € 500,- (te besteden aan eigen talentontwikkeling) en optredens op diverse Rijswijkse podia en festivals.

Vorige winnaars
Tijdens het juryberaad traden verschillende talenten op, waaronder de 10-jarige jazz-zangers Katja Kuipers, uit de Trias Talent Agency. Katja won in 2018 de Rijswijk Talent Award en timmert sindsdien behoorlijk aan de weg. Naast Katja zagen we o.a. zangeres Vanessa Robeerts, klassiek multitalent Lavitanea Delphinanto en singer-songwriter Thomas van der Sleen. Als verrassings-act besteeg de 72-jarige Connie Kratz het podium en zette heel de zaal op z’n kop met het nummer ‘Eviva España’.

Trias
De Rijswijk Talent Award is een initiatief van Trias, Centrum voor de Kunsten in samenwerking met het Rijswijks Jeugdtheater, Just Dance Studio, Balletstudio Marijke de Roo en de Rijswijkse Schouwburg en wordt mede mogelijk gemaakt met steun van Fonds 1818 en sponsoren.In 2020 organiseert Trias een Rijswijk Talent Award voor Beeldende Kunst.

Binnenkort is hierover meer informatie te vinden op rijswijktalentaward.nl.

Rijswijk Talent Award 4
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures