Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
HTM heeft Wim Kok per 1 november 2019 benoemd tot manager Corporate Communicatie en Public Affairs. Daarmee treedt hij toe tot het directieteam van HTM.

In deze functie rapporteert hij aan algemeen directeur Jaap Bierman en is hij verantwoordelijk voor de corporate communicatie en public affairs van HTM.

“Met zijn ruime ervaring op het gebied van public affairs, communicatie en juridische zaken in veelal politiek- bestuurlijke omgevingen is Wim een welkome toevoeging aan ons directieteam. Zijn brede expertise op dat gebied is van belang voor de ontwikkelingen en grote uitdagingen waar HTM en de OV-sector de komende jaren voor staan, zoals duurzaam mobiel blijven in onze steeds groter groeiende en drukker wordende steden.”, aldus Jaap Bierman.

Wim Kok is momenteel interim Hoofd Bestuurlijke zaken, advies en communicatie bij de Onderzoeksraad voor veiligheid. Daarvoor vervulde hij verschillende leidinggevende functies. Zo was hij directeur Communicatie bij het ministerie van Defensie, directeur Voorlichting en Externe betrekkingen bij de gemeente Den Haag, hoofd Voorlichting en Communicatie bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en woordvoerder van de bewindslieden op het ministerie van Justitie & Veiligheid.
Daarvoor werkte hij als jurist en journalist voor diverse organisaties. Wim Kok studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht.

Portretfoto Wim Kok HTM
Wim Kok
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures