Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Fons Groenendijk is niet langer meer de trainer van ADO Den Haag. Dit meldt Omroep West. De Leidenaar heeft zijn functie per direct neergelegd. 'Ik denk dat dit de juiste keuze is, hoe moeilijk het ook is', zegt hij op de website van de club. Groenendijk was sinds 8 februari 2017 trainer bij ADO.

ADO is bezig aan een slecht seizoen in de eredivisie. In vijftien wedstrijden werd door de Haagse ploeg maar drie keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. De rest van de wedstrijden eindigden allemaal in een nederlaag. De 4-0 nederlaag tegen Heracles was de druppel die de emmer deed overlopen. Groenendijk twijfelde zaterdag al over om door te gaan als trainer.

'Als sportman moet je altijd bij jezelf te rade gaan', zei hij na de wedstrijd tegen Heracles. 'Je moet niet uit de emotie een beslissing nemen. Dus ik moet er rustig over nadenken.' Dirk Heesen neemt de honneurs voorlopig waar. Playoffs In de winter van 2017 kwam Groenendijk bij ADO als opvolger van Željko Petrovic, die eveneens werd ontslagen wegens tegenvallende resultaten. De residentieclub stond op dat moment zestiende op de ranglijst. In het verdere verloop van het seizoen pakte ADO voldoende punten en bleef de club in de eredivisie. In het daaropvolgende seizoen behield ADO de stijgende lijn. Zo werd de club in het seizoen 2017/2018 zevende en mocht de ploeg playoffs voor Europees voetbal spelen. Vitesse was te sterk in die wedstrijden. Vorig seizoen eindigde ADO als negende in de eredivisie.

(bron: Omroep West)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures