Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
Op zaterdag 8 februari zijn op klaarlichte dag twee winkels en een pizzabezorger overvallen. Dit gebeurde in en rondom het centrum van Den Haag. De recherche Den Haag Centrum is druk bezig met het onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Overval Kruidvat Vlamingstraat
Rond 10.30 uur werd een filiaal van de Kruidvat op de Vlamingstraat overvallen. Hier bedreigde een vooralsnog onbekende man met een vuurwapen het personeel en ging er met onbekende buit vandoor. Naar deze man zijn we nog steeds op zoek. Op het moment van de overval droeg hij zwart gewatteerde jas met capuchon, zwarte broek en zwarte gympen. Hij heeft een licht getinte huidskleur, is rond de 1.75 m lang en zijn geschatte leeftijd is rond de 20 jaar.

Overval pizzabezorger Binnendoor
Later op de middag rond 14.40 uur werd een pizzabezorger aan op de Binnendoor in Den Haag overvallen door een nog onbekende mannelijke verdachte. Het is onbekend of hij wat heeft buitgemaakt. Op dit moment is de man nog niet aangehouden. De politie is op zoek naar een donkergetinte man rond de 30 jaar oud. Hij droeg een zwarte trui met capuchon en een zwarte joggingsbroek. Hij had een gezet postuur.

Overval winkel Paul Krugerlaan
Omstreeks 16.20 uur kwam de melding binnen dat een winkel aan de Paul Krugerlaan was overvallen door een nog onbekende man. Na bedreiging van de medewerkers, maakte hij zich met een nog onbekende buit uit de voeten. Deze persoon voldoet aan het volgende signalement: het gaat om een donkergetinte man. Hij droeg een donkerkleurige muts, had vermoedelijk dreadlocks, een blauwe jas, zwarte trui met capuchon en had een donkere broek aan.

Weet u meer?
Of er een mogelijk verband bestaat tussen deze drie overvallen is op dit moment niet bekend, de recherche houdt alle scenario’s nog open en is druk bezig met het onderzoek. Uw informatie, hoe klein dan ook, kan de politie in ieder geval helpen om de daders in de bovenstaande zaken op te sporen. Deel uw tips met het nummer 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem (M.) 0800-7000.

Bescherm uw winkel tegen overvallen
Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zo snel zien. Als u eigenaar of beheerder bent, kunt u door een aantal maatregelen de veiligheid van uw onderneming vergroten. Kijk voor meer tips op politie.nl.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures