midvliet logo 2Wil jij bij de leukste regionale omroep in Haaglanden werken? Ambieer jij een loopbaan in de journalistiek en wil je een bijdrage leveren aan de nieuwsvoorziening in onze regio? Solliciteer dan nu...
Door een uitbreiding van de werkzaamheden bij de nieuwsredactie van Midvliet zoekt de eindredactie nieuwe redacteuren en nieuwslezers (m/v) op vrijwillige basis.

Zij worden bij gebleken geschiktheid verantwoordelijk voor het maken van nieuwsberichten voor de website, de kabelkrant en verschillende social media.
Wij vragen kandidaten die de Nederlandse taal goed beheersen, goed overweg kunnen met de computer(programma’s), kennis hebben van en het liefst woonachtig zijn in Leidschendam, Voorburg, Stompwijk of Wassenaar. Wij bieden een prettige werkomgeving waarbij men journalistiek goed begeleid wordt.

Het gaat om een redacteur (m/v) die minimaal vijf uur per week beschikbaar is. Er zijn volop mogelijkheden binnen Midvliet om andere (journalistieke) taken op je te nemen.   
Voor andere functies van vrijwilligers bij Midvliet, kijk op de website bij vacatures.

Stuur een e-mail (met mogelijk een CV) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..