Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
John Medley geelNaar aanleiding van de spontane actie van afgelopen zondag en op veler verzoek heeft John Medley cs besloten om aanstaande zondag nog één keer een tourtje langs diverse zorgcentra in de regio te maken (zolang er niets tussenkomt qua regelgeving).

Doordat John Medley (zanger/entertainer), Etiënne Bakker (geluid/evenementen) en Ron Schmid (videograaf) in deze bizarre tijd zonder werk zitten en daardoor tijd over hadden, werd besloten om de zorgsector een keertje een hart onder de riem te steken met een gratis optreden buiten voor de deur van het zorghuis. Dit kon met een ingerichte geluidsbus op straat, zodat de mensen voor het raam of vanaf het balkon eventjes konden genieten van enkele nostalgische meezing-hits van toen. Uiteraard met het wereldberoemde ‘You never walk alone’, live vertolkt door volkszanger John Medley.

Onverwachts werden de aanvragen na die actie enorm. Vandaar nog één rondje van de zaak… en wel op aanstaande zondag 29 maart. Onder voorbehoud zal de route als volgt zijn:

Woonzorgcentrum Moerwijk - Twikkelstraat 120 - Den Haag

Sporthal Lipa - Paets van Troostwijkstraat 93 - Den Haag

Zorghuis Eshoeve - Doorniksestraat 150-152 - Den Haag

WZH Oosterheem - Florence Nightingalelaan 92 - Zoetermeer

Er wordt dringend en dwingend verzocht om als publiek hier niet naar toe te komen. Dit vanwege regelgeving en grote kans op boete. Dit is echt alleen bestemd voor de ouderen die dit vanuit hun verblijf van binnen uit kunnen volgen. Wel is het via Facebook live te volgen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures