Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Haagse MarktBurgemeester Johan Remkes van Den Haag heeft woensdagmiddag De Haagse markt laten sluiten. Afgelopen weken is gebleken dat mensen de markt massaal bleven bezoeken, ondanks waarschuwingen en samenscholingsverboden rond het coronavirus. Dat meldt nieuwssite Regio15.
 
Rond drie uur heeft de gemeente Den Haag de verordening uit doen gaan dat de markt per direct dicht moest. Politieagenten, toezichthouders en bedrijfshulpverleners hebben de markt daarop ontruimd. 
 
De Haagse markt is voor veel wijkbewoners hun voornaamste bron van etenswaren. Naar verluid gaan de kramen mogelijk vanaf vrijdag weer open. De gemeente Den Haag werkt daarnaast aan een gemeentelijke noodverordening om de afstand van 1½ meter tussen bezoekers te handhaven.

Foto: Marco Raaphorst (via Flickr)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures