Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
waalsdorpervlakteEr komen ieder jaar op 4 mei zo'n 3.000 mensen om de Herdenking bij te wonen op de Waalsdorpervlakte, het gebied tussen Den Haag en Wassenaar. Helaas zal voor de eerste keer in de geschiedenis deze Herdenking geen doorgang vinden, tot groot verdriet van velen.

Voorzitter Vincent Gaal van Erepeleton Waalsdorp is aangeslagen en benadrukt dat het toch bizar is dat dit gebeurt in het jaar dat we '75 jaar Bevrijding' herdenken. Dit alles vanwege de extra genomen maatregelen door Minister Grappenhaus van Justitie en Veiligheid van 23 maart jl. die in elk geval tot 1 juni zullen duren. Het is niet toegestaan, ook niet op eigen gelegenheid samen te komen bij het verzetsmonument aldaar.

Er komt dus ook geen alternatief, dus geen klokgelui, geen 2 minuten stilte, niets op de Waalsdorpervlakte. Gaal doet een oproep aan een ieder op die dag/avond de vlag in ieder geval halfstok te hangen en een kaars voor het raam te zetten. Dat zou mooi zijn.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures