Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
LuckyOp Tweede Pinksterdag - maandag 1 juni - vindt in het Zuiderparktheater het eerste Haagse popfestival van 2020 plaats. Dit ‘LUCKY THIRTY FESTIVAL’ biedt exact dertig bezoekers de kans om live te genieten van zes Haagse optredens. Alle bezoekers moeten minimaal anderhalve meter afstand houden van elkaar. De rest van Nederland kan gratis meekijken via een online livestream.

Om klokslag 12.00 uur (het moment dat deze versoepeling van de Corona-regels ingaat) bijt cabaretier SJAAK BRAL het spits af van het eenmalige, unieke coronaproof festival. Naast de presentatie zal Bral zelf ook optreden met liedjes en sketches.

Vervolgens is het om 12.45 uur de beurt aan singer/songwriter HANNEKELAURA, om 13.30 uur gevolgd door Leidschendammer ED STRUIJLAART. Beide muzikanten lieten zich door de coronacrisis niet uit het veld slaan en verzorgden live vanuit hun eigen woning online-concerten.

Om 14.15 uur treedt de muzikant JHILANI WIJSMAN op, met onder meer zijn prachtige ode aan de Hofstad: ‘Den Haag, mijn stad’.

De formatie VAN WANKO, die onlangs debuteerde met de single ‘Waiting for a miracle’, staat vanaf 15.15 uur op het podium.

Zanger TIM AKKERMAN, die zich tijdens de coronacrisis verrassend ontpopte als een heuse bingobaas, sluit het Lucky Thirty Festival om 16.15 uur af.

Kaarten voor het ‘anderhalvemeterfestival’ zijn woensdag 27 mei vanaf 10.00 uur te koop. Instructies over hoe maximaal dertig mensen aan een toegangsbewijs kunnen komen, worden dan gepubliceerd op de Facebookpagina van het festival (Facebook.com/luckythirty).

Op deze Facebookpagina zijn op 1 juni alle optredens live te zien.
De livestream wordt verzorgd door Laguz Productions.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures