Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Belijning winkelcentrum Zoetermeer 1De anderhalvemetersamenleving wordt steeds zichtbaarder, onder andere door belijning op publiek terrein. De firma Griekspoor heeft in opdracht van gemeente Zoetermeer binnen drie dagen het winkelcentrum voorzien van speciale belijning, om winkelend publiek te wijzen op de afstandsregels gesteld door de overheid.

Diverse belijning, waaronder pijlen en begeleidingslijnen, zijn geplaatst in en rondom het winkelcentrum. Michel Gedaan, uitvoerder van Griekspoor: “Het bijzondere aan dit project is dat de belijning milieuvriendelijk te verwijderen is. Het gaat om tijdelijke belijning die, wanneer de situatie verandert, makkelijk en milieuvriendelijk weer verwijderd kan worden zonder verfresten of schade aan tegels achter te laten.”

Fijne samenwerking
Gedaan geeft aan een goede samenwerking aangegaan te zijn met de gemeente Zoetermeer. Beide partijen waren als een gestroomlijnd team dag en nacht betrokken bij de klus. Gedaan: “Door de fijne samenwerking en heldere communicatie met de gemeente Zoetermeer is deze klus snel en efficiënt geklaard, zonder enige complicaties. Naar aanleiding van deze opdracht kloppen nu meerdere gemeentes aan voor vergelijkbare oplossingen, waaronder gemeente Haarlemmermeer. Dat is mooi om te zien.”

Belijning winkelcentrum Zoetermeer 1
Belijning winkelcentrum Zoetermeer 2
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures