Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
wilhelminaDoor de recente lockdown moest de viering van Koningsdag en 75 jaar Bevrijding noodgedwongen worden afgelast. Voor velen een teleurstelling, maar de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Voorschoten wist hier op een creatieve manier een positieve wending aan te geven. Daarom mogen zij zich Held van Voorschoten noemen.
Uit handen van VVD-raadslid Bart Lavrijsen ontving Sentrop een doosje met Voorschotense chocolaatjes. Voorzitter Bob Sentrop: “Wij hebben onze vrijheid te danken aan onze ouderen, de mensen die tijdens de lockdown helemaal niet vrij waren. Daarom hebben we deze mensen, de bewoners van de vier Voorschotense verzorgingstehuizen, getrakteerd op een oranje tompouce. Daarnaast hebben we samen met het Wapen van Voorschoten een mooie Koningsdagfilm gemaakt, zodat Voorschoten toch samen Koningsdag kon vieren. En voor kinderen werd er een tekenwedstrijd georganiseerd.”

Lavrijsen: “Het afgelasten van de festiviteiten was voor iedereen een domper. Maar de Oranjevereniging heeft op een creatieve manier het oranjegevoel bij de mensen thuisgebracht, in een tijd dat de traditionele viering niet mogelijk was. Dit soort initiatieven zijn prachtig om te zien.”
Bob Sentrop was blij met de waardering: “Het is fijn dat de inzet van onze vereniging gezien en gewaardeerd wordt. Uiteraard hopen we in 2021 weer een echte koningsdag te kunnen organiseren. We zijn al begonnen met de voorbereidingen!”

Kent u ook mensen die zich tijdens de lockdown op een bijzondere wijze voor anderen hebben ingespannen en zich Held van Voorschoten zouden mogen noemen? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures