Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Natuurlijk DelflandNatuurlijk Delfland verzorgt op 4 juli van 14:00 tot 16:00 een workshop zomersnoei van fruitbomen. De volgende vragen worden beantwoord: hoe en waarom snoeien we? Waarom snoeien we nu? UIiteraard wordt er ook geoefend. De workshop wordt in een Delftse hoogstamboomgaard  gehouden.

Belangstellenden worden uitgenodigd hieraan mee te doen. Voor gereedschap wordt gezorgd. De kosten hiervoor zijn € 8,00. Voor leden van de Natuurlijk Delfland: € 5,00. Voor vaste helpers is deze workshop gratis. Er kunnen acht deelnemers meedoen. Natuurlijk wordt er onderling 1,5 meter afstand gehouden.

Na aanmelding volgt meer informatie. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ';document.getElementById('cloak71fbbb73e873bf19e40de0d3260cdbcd').innerHTML += ''+addy_text71fbbb73e873bf19e40de0d3260cdbcd+'<\/a>'; ; / 06 – 33 00 17 42

Wat is en doet Natuurlijk Delfland?
"Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze activiteiten komen we tot een duurzame en robuuste natuur.
Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vormgegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.
Elk jaar kent een groot thema. In 2020 is het thema Natuurinclusief
Elke seizoen wordt gevraagd om naar één plantensoort of een dier uit te kijken.

Natuurlijk Delfland voelt zich verantwoordelijk voor het gebied, dat zich uitstrekt van de Noordzeekust tot aan de Rottemeren en tussen de A12 en de A20. Dit gebied bezit prachtige parken, cultuurlandschappen en natuurgebieden, ook particuliere tuinen worden steeds belangrijker voor de natuur.
Natuurlijk Delfland is een afdeling van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging, een werkgroep van de Zoogdiervereniging en Ravon.
Meer informatie is te vinden op de website: www.knnv.nl/afdelingDelfland.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures