neuzelbeursOp 24 & 25 oktober staat de 3de Coronaproof editie van de Neuzelbeurs dit najaar gepland. Tijdens dit weekend staat de leukste en grootste rommelmarkt van de regio in de Broodfabriek in Rijswijk in extra ruime opstelling met circa 200 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes.

Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Op de Neuzelbeurs zijn op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) om de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op de website.

De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag.
• Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur
• Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur
Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen. Let op: alle bezoekers dienen het pand te verlaten om 13:00. Het is dan niet meer mogelijk naar binnen te treden, tenzij in het bezit van een ticket voor tijdsblok B.

Online tickets (beperkt beschikbaar)
De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is enkel voorafgaand aan de beurzen mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wees er dus snel bij, want op=op!

Zelf deelenemen?
Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Wat : Neuzelbeurs
Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Datum : 24 & 25 oktober
Openingstijden : 10:00 – 13:00 & 14:00 - 17:00 uur
Tickets : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen)
Website : www.neuzelbeurs.nl