Politie aanhouding boeienDe Haagse politie vond woensdagnacht in een huis aan de Piet Heinstraat in Den Haag de 15-jarige Celine uit Brabant. De politie heeft woensdagavond nog een Amber Alert uitgegeven voor het vermiste meisje.
Een 31-jarige Hagenaar is opgepakt in verband met haar vermissing.

Het meisje verdween vrijdag 23 oktober. Ze vertrok vanaf haar moeders huis aan de Schoolstraat in Berghem. Sindsdien was ze niet meer gezien.

Mogelijk in levensgevaar
Uit politieonderzoek is gebleken dat Celine door een onbekende man in een auto is meegenomen. De familie had geen idee wie de man is. 
Eerder, op woensdag 28 oktober werd een Amber Alert uitgegeven vanwege de vermissing van Celine. Volgens de politie was zij mogelijk in levensgevaar en in 'zorgwekkend gezelschap'. Ze zou vrijdag door een onbekende man vlakbij haar huis in Berghem zijn opgepikt en vervolgens zijn weggereden. Of het meisje iets is aangedaan, is niet bekendgemaakt.

Buurtgewoners geschokt
Tegen mediapartner Omroep West vertelt een omwonende in shock te zijn van de inval. Hij zegt dat hij rond 23.00 uur de politie aan de deur kreeg in zijn huis in de Piet Heinstraat. 'De agent vertelde dat het om het meisje van het Amber Alert ging en dat ze de man gevonden hadden via de gps van zijn telefoon.' Even later zien hij en zijn vriendin een arrestatieteam de straat in komen.

Goede gezondheid
Het meisje is in goede gezondheid aangetroffen. De familieleden van Celine laten in een verklaring weten dat ze de afgelopen week vanuit verschillende kanten enorm veel steun en hulp gehad bij de zoektocht naar Celine. Dit heeft hen erg goed gedaan, ze zijn iedereen erg dankbaar voor alle ondersteuning en hulp. 'Ook alle media-aandacht heeft zeker geholpen bij de zoektocht'. Haar familie komt ‘superlatieven tekort’ om te omschrijven hoe blij ze is dat het 15-jarige meisje weer terecht is. 'Die waren natuurlijk helemaal gelukkig. Door het dolle heen', zo laat een woordvoerder van de familie weten.