Leidschendam-Voorburg, Wassenaar: Midvliet vernieuwt. Lokale omroep Midvliet is flink in beweging met het team van meer dan 50 professionals die belangeloos nieuws en informatie brengen voor alle mensen die verbonden zijn met Leidschendam-Voorburg en Wassenaar.

Het programma en nieuwsaanbod via de verschillende media die Midvliet bedient is uitgebreid en vernieuwd. Dat hoort bij een lokale omroep anno 2020 en is nu ook visueel gemaakt met een vernieuwde website, een nieuwe huisstijl en nieuwe vormgeving van het televisiekanaal.

De website geeft de omroep gezicht. Naast het nieuwsaanbod zijn daar ook radio- en tv-uitzendingen terug te luisteren via uitzending gemist en diverse podcasts.

Voorzitter Julie Köler: “Midvliet is een begrip in Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. En daar hoort ook bij dat we continu vernieuwen en onze relevantie in de samenleving continu bewijzen. Nieuwe doelgroepen, nieuwe programma’s, nieuwe media-initiatieven en een uitgebreide nieuwsredactie om onafhankelijk het nieuws van heel dichtbij te brengen, voor alle mensen. De nieuwe huisstijl en vernieuwde website zijn een logisch onderdeel van die vernieuwing.”

Livestream als alternatief ten tijden van corona
Naast het programma-aanbod ondersteunt Midvliet ook diverse organisaties die door de coronamaatregelen hun evenementen niet meer met publiek kunnen organiseren. Midvliet verzorgt voor hen een livestream op Midvliet tv, zodat de evenementen toch hun publiek kunnen bereiken, zoals de Vlietdagen, het Huygens Festival en de Talentenloods.

Over Midvliet
Midvliet is sinds jaar en dag de publieke lokale omroep voor Leidschendam-Voorburg en Wassenaar en programmeert een breed aanbod van lokale actualiteiten, informatie, cultuur en educatie. Midvliet is te vinden op DAB+, FM 107,2 en 107,9. Analoog via Ziggo via 92,9 FM. Digitaal via Ziggo 916. Op tv via Ziggo kanaal 41 en via de livestream op midvliet.nl.