Het veiligste podium is ondertussen weer begonnen met de opnames van de leukste artiesten.

Survivalpop startte begin zomer 2020 met speciale quarantaine-edities waarin wekelijks één ‘little-one-man-show' te zien was op YouTube en Facebook. Vanwege het invoeren van de avondklok en bezoek van maximaal één persoon per dag, was het opnemen van deze shows helaas even niet meer mogelijk.

Maar... ze zijn weer terug! Door versoepelingen en het afschaffen van de avondklok zijn ze weer in staat om het thuispubliek iets speciaals voor te schotelen. Er zijn inmiddels al een aantal leuke, grappige, hilarische en spannende artiesten voor de camera’s verschenen met hun vermakelijke performances, zoals Wilbur Zitman, Leroy Aarts, André Pronk en saxofonist Felipe Castro. Ook staan al veel artiesten te popelen om het podium te betreden. Om maar enkele te noemen: Jordy Carrero, Samentha Nieuwenburg, Jamie Young, Mister Jones, Nadine Almira, Janey Rowen, Peter La Haye, Robbert Fossen, Jair de Groot enz. enz.

De eerstvolgende clip komt aanstaande zaterdag 12 juni om 20:00 online op YouTube-kanaal: Survivalpop en op de Facebookpagina (één dag voor de eerste wedstrijd Nederland)! Dit is een speciale ‘EK-editie’ met in de hoofdrol  Survivalpop-ambassadeur John Medley. De oranjekoorts barst weer los, vandaar deze speciale aflevering! Én… Medley is juist de aangewezen persoon om zo’n concept op een opvallende en pakkende manier naar buiten te brengen! Enkele dagen eerder is zijn nieuwste EK-strijdlied ‘Oh Oh Oranje’ ook al op YouTube gelanceerd, dus samen met deze Survivalpop-clip kan voetbalminnend Nederland weer blij worden.
Hier worden we toch allemaal vrolijk van?!”

Survivalpop
In (‘safe’ opgenomen) mini-clips komt altijd één (solo)artiest in beeld. Dit zijn zangers/zangeressen die door omstandigheden minder boekingen meer hebben, maar op deze manier toch even een ‘laagdrempelig’ podium krijgen. Survivalpop houdt de evenementen- en artiestenbranche op een entertainende manier ‘in the picture’! Het concept is een initiatief van Sweet Lake Events. De organisatie en regie ligt in handen van Etiënne Bakker, het camerawerk wordt verzorgd door Ron Jenner en de presentatie door John Tuinebreijer.

Opnames voor de zogenaamde quarantaine-edities vinden plaats in een passend oud pand aan de Dorpsstraat te Zoetermeer. Een leuke ruimte met een theatrale setting. De artiest verschijnt dan ook van achter de coulissen door de rode gordijnen op het toneel. Hij/zij wordt voorgesteld, beantwoordt enkele korte vragen en zingt vervolgens totaal drie nummers. Maar wel!... twee hits uit eigen genre en één daarbuiten. Bijvoorbeeld een volkszanger met twee smartlappen en één reggae-song of een rocker die naast zijn eigen repertoire ook een smartlap ten gehore brengt. Tijdens de opnames worden uiteraard de corona-regels uiteraard in acht genomen.

Nadat de opnames zijn gemaakt en de artiesten-filmpjes afgemonteerd zijn, worden deze achtereenvolgens, één clip per week, op de zaterdag 20:00 geplaatst op YouTube en Facebook. Dus zolang het kan, elke week een nieuwe aflevering van dit groots ‘mini-festival'. En verder kun je alle clips altijd nog terug zien op YouTube-kanaal: Survivalpop en op Facebook!

Meedoen?... Meld je aan! Artiesten en musici kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Solo-artiesten, muzikanten of frontzangers m/v van bands van pop tot volks, van jazz tot rock en van blues tot klassiek kunnen meedoen!

(foto’s: Ron Jenner).

SUR survivalpop agenda 2021
SUR John Medley
                                                               John Medley

SUR Wilbur Zitman
                                                               Wilbur Zitman

SUR Leroy Aarts
                                                               Leroy Aarts