×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Op het Pauwmolenterrein in Delft verschijnt binnenkort een wooncomplex met 285 woningen voor studenten en starters. Het gebouw bevindt zich op loopafstand van de TU Delft.De bouw is inmiddels nagenoeg afgerond en vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de woningen.

Voor starters en studenten
Het pand bestaat uit 143 studentenstudio’s en 142 startersappartementen (geschikt voor 1 of 2 personen). In totaal gaat het over bijna 15.000 m² woonoppervlak. Verder heeft het gebouw een buitenruimte, een ondergrondse parkeergarage en een ruime inpandige fietsenstalling en een eigen wasserette.

Alle woningen zijn voorzien van stoffering en slim ingericht met modern meubilair. Zeer geschikt dus voor jonge expats, jongeren die voor het eerst op kamers gaan en andere starters op de woningmarkt.

Onder toeslaggrens
De studentenstudio’s zijn beschikbaar vanaf € 590,- en de appartementen vanaf € 632,-. Deze bedragen zijn kale huur, hier komen nog servicekosten en stofferings- en meubileringskosten bij. De kale huur van de appartementen valt onder de huurtoeslaggrens, waardoor bewoners van 23 of ouder huurtoeslag aan kunnen vragen.

De huur start per 1 september en is in de eerste instantie voor een duur van 6 maanden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website Spots4You.com.

Foto: PR