In de vroege ochtend van zaterdag 19 juni heeft er een steekincident plaatsgevonden in de Wenckebachstraat in Den Haag.

Een 19-jarige Hagenaar raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De 19-jarige man stond rond 04:00 uur met zijn auto op het parkeerterrein van de Wenkebachstraat toen plotseling twee onbekende mannen op hem afkwamen. Vervolgens stak een van de twee mannen hem in zijn hoofd. Het slachtoffer is voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. In de loop van zaterdagochtend kon hij het ziekenhuis weer verlaten. De twee verdachten van het steekincident zijn op dit moment spoorloos.

Van de twee verdachten is helaas geen signalement bekend.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen zaterdagochtend 19 juni rond 04.00 uur iets gezien of gehoord hebben in de buurt van het parkeerterrein van de Wenckebachstraat. Heeft u informatie of beschikt u over videobeelden? Bel dan 0900-8844 of M 0800-7000.

Rond 04:00 uur werd de politie gebeld, omdat een bewoner een man die onder het bloed zat richting de Rijswijkseweg zag lopen. De man bleek neergestoken te zijn. Hij was zwaargewond, had een forse hoofdwond en verloor veel bloed.
Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is van het steekincident.