Ruud Brood zal ook komend seizoen hoofdtrainer van ADO Den Haag zijn, dat is te lezen op de website van het AD.

De club en de 58-jarige hoofdtrainer uit Gorinchem hebben besloten de samenwerking een vervolg te geven na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Wel zijn er verschillende mutaties doorgevoerd binnen andere functies van de technische staf. Zo keert onder meer Edwin Grünholz terug bij de club en schuift Giovanni Franken door vanuit de jeugdopleiding. De 43-jarige Franken was afgelopen seizoen trainer van ADO Den Haag Onder 18 en schuift zodoende door naar het eerste elftal. Tussen 2013 en 2015 was de oud-international van de Nederlandse Antillen bondscoach van Aruba.

Naast het doorschuiven van Franken zal ook Grünholz worden toegevoegd aan de technische staf. De 51-jarige Hagenees keert als assistent-trainer terug bij de club waar hij eerder al als speler en jeugdtrainer actief was. Grünholz combineert zijn nieuwe functie met het hoofdtrainerschap bij tweededivisionist Quick Boys uit Katwijk en zal bij ADO Den Haag tevens zijn stage voor de trainerscursus UEFA Pro/Coach Betaald Voetbal gaan uitvoeren.

(bron: ad.nl)