×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Op Scheveningen is woensdag het Legoland Discovery Centre geopend. De speelplek met miljoenen LEGO-steentjes heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan en biedt vanaf morgen interactief speelvermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd 3 tot 12 jaar.

Meestermodelbouwer Arjan Groenendijk opende samen met drie Scheveningse schoolklassen de attractie op symbolische wijze: nadat men Gigi de Giraf LEGO-bladeren had gegeven in ruil voor een grote LEGO-sleutel, kon men het slot op de deur van het centrum openmaken. Daarna werd een levensgrote DUPLO-blokkenwand die de ingang blokkeerde bestormd.

Over Legoland Discovery Centre
Legoland Discovery Centre Scheveningen heeft zeven gethematiseerde speelzones, zoals LEGO Friends en de LEGO Ninjago trainingszone. Daarnaast is er een 4D-bioscoop, een attractierit en kunnen kinderen in Miniland Den Haag spelen met meer dan een miljoen Lego-steentjes. Elke dag is er een modelbouwer aanwezig de workshops geeft met allerlei tips en tricks over het bouwen met Lego.

De attractie biedt een unieke en speciale plek voor twee tot drie uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO speelzones, een creatief LEGO bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en een Miniland met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO Meestermodelbouwer kunnen volgen.

Zakelijk
De Legoland Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd. Ga voor meer informatie naar legolanddiscoverycentre.nl.

Omroep Midvliet was woensdag aanwezig bij de opening om een reportage te maken. Deze valt binnenkort te bekijken via het uitzendkanaal, Youtube en de website.

Foto: PR