Een ernstig ongeval vrijdagmiddag 2 juli op de Schaapweg in Rijswijk.

Een brommer kwam daar tijdens het oversteken hard in botsing met een auto. De vrouwelijke opzittende van de brommer raakte hierbij levensgevaarlijk gewond en is latee aan haar verwondingen overleden. Zowel de auto als de scooter liepen flinke schade op. De verkeersongevallendienst van de politie deed geruime tijd onderzoek op de plaats van het ongeval. Door de afsluiting ontstonden flinke files in de omgeving.

(tekst en foto's: Lucien de Vries)

(uitgebreider politiebericht onder de foto's)Ongeluk Schaapweg 2
Ongeluk Schaapweg 3
Politiebericht

Op de Schaapweg is vrijdagmiddag 2 juli een ernstig ongeluk gebeurd tussen een brommer en een auto. De 32-jarige brommerrijdster is later in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval

Het ongeluk gebeurde rond 14:30 uur. Het slachtoffer, een 32-jarige vrouw uit Rijswijk, werd ter plaatse gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Helaas is zij daar enige tijd later aan haar verwondingen overleden.

Getuigen dodelijk ongeval gezocht

RijswijkTeam Verkeer, dat het dodelijke ongeval van vrijdag 2 juli op de Schaapweg onderzoekt, is op zoek naar getuigen van het ongeval of mensen die mogelijk de aanrijding hebben gefilmd met een dashcam.

Vrijdag 2 juli werd omstreeks 14.30 uur een 32-jarige Rijswijkse aangereden toen zij met haar snorscooter op de Schaapweg reed. De vrouw kwam later in het ziekenhuis te overlijden aan haar verwondingen. Verkeersongevallenexperts van Team Verkeer startten direct een onderzoek. De betrokken auto en de snorscooter van het slachtoffer zijn in beslag genomen. De 34-jarige Hagenaar die de auto bestuurde, is als verdachte gehoord.

In verband met het onderzoek naar de exacte toedracht komen de verkeersongevallenexperts graag in contact met getuigen. Naast mensen die mogelijk getuigen waren van het noodlottige ongeval, is het team ook op zoek naar bestuurders die mogelijk de aanrijding of wat daaraan vooraf ging vast hebben gelegd met een dashcam. Het gaat om de route vanaf het Erasmusplein in de richting van Rijswijk. Heeft u informatie of beelden die voor het onderzoek naar de aanrijding van belang kan zijn, neem dan contact op met Team Verkeer via nummer 0900-8844.