×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Blockjam zal deze zomer in drie Haagse stadsdelen en gemeente Leidschendam-Voorburg plaatsvinden. Blockjam is hét evenement dat voor en door jongeren afkomstig uit de wijk wordt georganiseerd.

Blockjam doet dit jaar onder meer met drie events het Zuiderpark aan. Tussen 13.00 en 18.00 uur wordt er zaterdag 17, zondag 18 en zaterdag 24 juli in het skatepark in het Zuiderpark een breed scala aan activiteiten aangeboden waar iedereen gratis aan kan deelnemen.

Blockjamprogramma
Gedurende het Blockjamprogramma kan men aan diverse workshops meedoen zoals: DJ, rap, breakdance- en streetdance, skate- en step. Naast de jaarlijks terugkerende BMX-contest, wordt er dit jaar ook voor de steppers een wedstrijd georganiseerd. Ook zullen er verschillende urban sports worden aangeboden zoals basketbal, hacky sack, pannatoernooitjes en 1on1 Breakdance battles en als knaller voor alle steppers, skaters en bmx-ers zal er een BigAirBag geplaatst worden, waar volop op gestund kan worden!

Open podium
Tevens zal er een Open Podium zijn waar je gedurende de dag van optredens van verschillende zangers, zangeressen, rappers, bandjes, dansgroepen en nog veel meer kunt genieten. Talenten uit de wijk krijgen hier de kans hun bekwaamheden te laten zien.

Graffiti
Heb je altijd al een keer je eigen Graffiti piece willen zetten? Tijdens de Blockjam kan je tijdens de graffitiworkshop de beginselen van het vak leren. Inspiratie kan opgedaan worden tijdens de Jam waar graffiti artiesten live aan het werk te zien zijn.

Stichting Aight
Initiatiefnemer Stichting Aight, in samenwerking met Gemeente Den Haag, jongeren en wijkgerichte organisaties organiseren tijdens de zomer dit gratis cultureel, creatief, informatief en sportief wijkevenement en pakken groots uit met veel leuke optredens, workshops, open podia en nog veel meer activiteiten.

Om op de hoogte te blijven van de data en programma van overige Blockjams kun je terecht op: blockjamdenhaag.nl of op onze facebook pagina: BlockJamDenHaag en op Instagram: @blockjamdenhaag.