Met ingang van 17 augustus is Ziggo gestopt met het doorgeven van de analoge radiozenders. Ook Midvliet FM is nu niet meer te ontvangen via de analoge kabel.

Kabelmaatschappij Ziggo schakelde dinsdag 17 augustus in de gemeenten Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Pijnacker-Nootdorp over naar 'digitale radio'. In andere delen van de regio is kabelradio maanden geleden al opgeheven.

De afgelopen dertig jaar was Midvliet op de kabel te ontvangen via 92.9 MHz.
Uiteraard kun je Midvliet FM blijven ontvangen. Dat kan via de ether (107.2 MHz.), via DAB+ (kanaal 11B – DAB lokaal 45), via de Midvliet website, via de gratis Midvliet app en via KPN / XS4All (kanaal 1189). Ook via de Ziggo kabel blijft Midvliet te horen: tijdens de kabelkrantuitzendingen op kanaal 41 (als achtergrondgeluid bij de kabelkrant) of via het radiokanaal: kanaal (1)916.

Wie dat wil, kan bij Ziggo gratis een antenne krijgen, zodat radiostations via de ether ontvangen kunnen worden. Midvliet is via de FM in de ether te ontvangen op 107.2 MHz.

Ook is het mogelijk een speciale kabelradio bij Ziggo te kopen. Met deze kabelradio, die u aansluit op de tv-aansluiting ‘in de muur’ kunt u de radiozenders ontvangen die Ziggo in het pakket heeft. Voor Midvliet kiest u kanaal 916. Zie foto hieronder.

Kijk voor meer informatie op de website van Ziggo
https://www.ziggo.nl/campagne/digitaleradio?ecmp=ZNS72001HA&phid=RPT739R6&cmid=575629&BroadcastId=11173173

Kabel radio