GGD Haaglanden is tijdens de introductieweken voor nieuwe studenten extra aanwezig op verschillende locaties bij o.a. de Haagse Hogeschool en de TU Delft.

De GGD is hier om informatie geven over testen en vaccineren. Op een aantal dagen zal de GGD ook extra vaccineren en testen. Op deze extra dagen is iedereen welkom, ook studenten die niet bij een bepaalde studie staan ingeschreven kunnen langskomen. Kijk op de website van de GGD voor data en tijden.

Naast de tijdelijke locaties heeft GGD vrije inloop op de vaccinatielocaties in Den Haag, Delft, Voorburg en Rijswijk. Dat betekent dat je zonder afspraak op deze locaties langs kunt komen voor je vaccinatie. Je wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Het is volgens de GGD voor studenten belangrijk je zo snel mogelijk te laten vaccineren zodat je beschermd bent tijdens het academisch jaar.

Woon je niet in de buurt van deze locaties? Dan kun je als (aankomend)student nog steeds gewoon een afspraak maken via www.planjeprik.nl. Je kunt zelf kiezen waar in Nederland je gevaccineerd wilt worden.

Adressen van vaccinatielocaties in de regio Haaglanden waar je zonder afspraak terecht kunt:
Den Haag: Sportlaan 600 – 7 dagen per week van 09:00-14:00 uur
Delft: Mozartlaan 664 – ma t/m vrijdag van 09:00-14:00 uur
Voorburg: Appelgaarde 2 – ma t/m vrijdag van 09:00-14:00 uur
Rijswijk: Volmerlaan 12 (geopend tot en met 5 september – ma t/m vrij van 08:00-13:00 uur)