Na een jaar afwezigheid vindt deze week dan eindelijk het Strandwalfestival plaats. De 12e editie is inmiddels in volle gang. Het festival belooft ondanks een kleinere setting vanwege coronabeperkingen een groots spektakel te worden. Het grootste terras van Rijswijk biedt nog ruimte voor publiek.

Een week lang staat Rijswijk in het teken van het Strandwalfestival. In aangepaste vorm probeert de organisatie ook dit jaar een Rijswijk feestje te organiseren. Het Strandwalfestival kent dit jaar meerdere onderdelen: Strandwal Try Out is het alternatief van de Strandwalmarkt. Lokale aanbieders bieden op eigen locatie een divers programma aan, toegankelijk voor jong tot oud. Met Strandwal Culinair zetten we de lokale horeca extra in het zonnetje.

Meerdere restaurants en cafés bieden een week lang verschillende aanbiedingen aan. Met Strandwal Fris & Fruitig brengen we de Rijswijkers in beweging en op het Cultuurpodium in de Schouwburg vindt een eigen programma plaats. De Lampionnentocht wordt dit jaar vanuit eigen huis gelopen en Strandwal LIVE opent vrijdag en zaterdag het grootste terras van Rijswijk.

Er zijn nog tafels met zitplaatsen beschikbaar voor verschillende Strandwal LIVE blokken. Ook aanmelden voor Strandwal Try Out is nog mogelijk.

Het Strandwalfestival loopt van 6 t/m 12 september in Rijswijk. Alle informatie is te vinden op strandwalfestival.nl

Foto: Lauren Marijnissen