×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
De organisatie van het Strandwalfestival kijkt terug op een geslaagde festivalweek in Rijswijk. Door de coronamaatregelen kon het festival helaas alleen maar in afgeschaalde doorgang vinden. Ondanks de beperkingen heerste er toch een geweldige sfeer.

Fantastische week
De bezoekers in het Rijswijkse Bos en in de Rijswijkse Schouwburg konden genieten van een zeer gevarieerd aanbod van vele muziekgenres en cultuur. De Try Out week waar tal van organisaties zich op eigen locatie presenteerden, verving dit jaar de traditionele zaterdagmarkt. Fris & Fruitig zorgde voor sportieve bezigheden in het Rijswijkse Bos op zaterdag- en zondagochtend. En de Rijswijkse horeca liet met tal van culinaire hoogstandjes zich van zijn beste kant zien.

Het bestuur van het Strandwalfestival kijkt met trots terug op een fantastische festivalweek en hoopt dat in 2022 dit grootste, jaarlijkse evenement van Rijswijk weer als vanouds voor iedereen zonder beperkingen toegankelijk is.

Dankbaar
Het bestuur is de gemeente Rijswijk, politie, alle vrijwilligers, sponsoren, de lokale media, horeca, medewerkers van de uitvoerende organisatie Sport Heroes en met name de bezoekers bijzonder dankbaar voor hun bijdragen aan het Strandwalfestival 2021. Nu is het tijd om na te genieten en alvast vooruit te kijken naar de 13e editie in 2022.

Foto: Lauren Marijnissen