×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 117 niet laden
HTM wijzigt regelmatig de dienstregeling, soms voor een efficiëntere dienstverlening of om rijtijden aan te passen bij omleidingen, vakanties en feestdagen. 

Belangrijk uitgangspunt daarbij is te zorgen voor een robuuste dienstregeling, zodat reizigers kunnen blijven rekenen op tram of bus. In oktober voert HTM de volgende wijzigingen in voor tram en bus.

Aanpassingen bus

Tijdens de herfstvakantie van 18 tot 23 oktober rijden er minder bussen in de spits. Op 23 oktober wijzigen de vertrektijden van alle buslijnen. Zo gaat bus 28 voorlopig met aardgasbussen rijden omdat het vanwege werkzaamheden niet mogelijk is de elektrische bus op te laden bij het eindpunt Zuiderstrand. De vertrektijden van bus 20 en bus 29 worden beter op elkaar afgestemd en rijden daardoor minder vaak. Ook voor bus 23 en bus 24 zijn er aanpassingen.

Aanpassingen tram
Op 25 oktober zijn de werkzaamheden Escamplaan naar verwachting afgerond. Dan rijden trams 4 en 6 weer hun gebruikelijke route. Per die datum wijzigt de dienstregeling van tram 6, 11, 12, 16 en worden er meer trams tijdens de spits ingezet. HTM heeft namelijk geconstateerd dat dan
meer reizigers gebruik maken van de tram.

Ook in november en december vinden er diverse aanpassingen aan de dienstregeling plaats. Zie voor een totaaloverzicht op www.htm.nl

HTM adviseert alle reizigers om voor de actuele reisinformatie deze website of de HTM reisapp te raadplegen.